2017. április 15., szombat

Tavaszi hangulat Yankee Candle kiegészítőkkel

Az elmúlt időszakban sok tavaszi témájú bejegyzést olvashattatok már a blogon, hiszen megismerhettétek Pure Essence kollekciónkat, majd később a Coastal Living kollekció darabjainak leírásával jelentkeztünk, valamint a havi illatok körében is sorra került néhány igazán tavaszias illatkompozíció. Ehhez kötődően arra gondoltunk, hogy az aktuális bejegyzésben néhány kiegészítőnket ajánljuk figyelmetekbe, hogy segítséget biztosítsunk az otthonotok évszakhoz méltó hangulatának megteremtéséhez. Hiszen amellett, hogy a természet is egyre inkább megkönnyíti a dolgot, és a virágárusoktól könnyedén beszerezhettek néhány szál barkát, nárciszt és tulipánt, a kiegészítők formáival és színvilágával igazán maradandó díszeket csempészhettek a berendezési tárgyaitok körébe.

A különféle Yankee Candle kiegészítőket külön menüpontban érhetitek el webáruházunkban, és hogy megkönnyítsük a dolgotokat, az alábbi bekezdésekben az egyes terméknevekre kattintva célzottan az adott termékekhez juthattok el. Minden esetben elmondható, hogy a praktikum és az adott funkció betöltése mellett a külsejük szempontjából egyedi és mutatós tárgyakra tehettek szert. Akad köztük klasszikus és minden évszakban praktikusan használható darab is jócskán, ugyanakkor ma a kifejezetten tavaszi témájú és árnyalatú termékekre fogunk koncentrálni.

Petal

Fresh Ocean
Közülük is elsőként a Petal viaszmelegítők klasszikus formavilágú családját szeretnénk kiemelni, amely sokak kedvence mind a kedvező árfekvése, mind az egyszerű vonalvezetése miatt. A hagyományosabb és egész évben jó szolgálatot tevő fekete, piros, narancssárga és fehér darabok mellett a tavaszhoz igazán jól illeszkedő pasztellszínekre is rábukkanhatunk, és a krémszínű, a rózsaszín és a világoslila választása esetén a legkomolyabb stílusú berendezési stílusba is üde színfoltot csempészhetünk. Hasonló színvilágú, ugyanakkor üvegmozaikból készülő, ezáltal igazán csillogó termékcsalád a Harmony, amelynek tagjai között egy viaszmelegítőt és egy nagy búrából és tányérból álló szettet találhatunk meg. Ez egyrészt a tavaszi hangulat fokozására is megfelelő, másrészt a világosabb színvilágú otthonoknak egész évben méltó és elegánst dísze lehet, de a sötétebb bútoroknak is üde színfoltjává válhat. Szintén üvegmozaikból készült a Fresh Ocean nevű viaszmelegítőnk, amely ugyanakkor mind a színvilága, mind a mozaikok formája által már a tengerpartra repít el hangulatával. Világoskék és zöld színvilágának köszönhetően mind tavaszra, mind nyárra ideális választás, és a viasz melegítésére használt teamécses rendkívül szép színhatást alkot benne.

Glitter Glow
Purple Scroll

További hasznos és mutatós darabok alkotják a Glitter Glow termékcsaládot, amelyben modern megjelenésű, elektromos viaszmelegítőkre bukkanhatunk. A mozaikos megoldás ezekben is visszaköszön, és az élénk színek kedvelői biztosan megtalálják közöttük a kedvencüket, valamint a lángmentes megoldások keresői számára is hasznosak lehetnek. A Pink Fade termékcsaládban már a klasszikus, teamécseses megoldású viaszmelegítő szerepel, mellette pedig mintagyertyatartó, valamint kis- és nagyméretű tányér-búra kettős formájában tehetünk szert egy igazán tavaszias és nőies, rózsaszín-fehér átmenetes színvilágra. A Purple Scroll családot ugyanilyen funkciójú elemek alkotják, ugyanakkor a homokfúvott hatású és az áttetsző üveg kombinálásával rendkívül elegáns hatást kelt. A Teal Vine termékcsalád sok szempontból rokon vele, például mindkét család tagjai rendkívül elegánsak és letisztultak, ahogyan a gyertya vagy mécses fénye átvilágítja őket, ugyanakkor utóbbit a kékeszöld szín teszi tavasziassá.

Clear Bucket

Heather
A Serene Sandblast termékcsalád tagjai között már kifejezetten modern formavilágú, letisztult, színeikben a tavaszt idéző viaszmelegítők és búra-tányér kettősöket találhatnak meg a minimalista otthonok tulajdonosai. Szintén a modern, ugyanakkor színektől nem visszariadó gyertyarajongók kedvence lehet a Bucket mintagyertyatartók családja, hiszen igazán színes darabokból áll, bár a letisztultság kedvelői számára jó választás lehet az átlátszó és a homokfúvott hatású üvegből készülő, víztiszta Clear Bucket és Frosted Bucket.

Rosa

Robyn
A Yankee Candle legnagyobb újítását jelentő Scenterpiece™ termékcsalád melegítői között is akad néhány igazán tavaszias darab: a Heather napsárga-fehér, míg a Lucy elnevezésű világosnarancs-fehér színkombinációjú darab, így a színviláguk hasonló, a formájuk és a felületük különbözősége miatt viszont némileg más stílust képviselnek. A Rosa matt felületű, ugyanakkor rózsaszín-fehér színű, igazán tavaszias és nőies darab, így a fiatalabb Yankee Candle-rajongók számára is kitűnő választás, míg a Robyn a letisztult elegancia kedvelői számára lehet megfelelő, minden korosztályban.

Ha pedig további inspirációra vágytok a tavaszi illatok kiválasztásával kapcsolatban, figyelmetekbe ajánljuk az alábbi bejegyzéseinket:



Emellett pedig boldog húsvéti ünnepet kívánunk Nektek, sok pihenéssel és családi programmal! Reméljük, pontosan úgy telnek majd ezek a napok, ahogyan elterveztétek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése