2016. november 26., szombat

Scenterpiece™ – az új Yankee Candle-élmény

A mai napon a karácsonyi illatok leírásának folytatása helyett egy csodálatos Yankee Candle újdonságról számolunk be, ugyanis országunkban is elérhetővé vált a Scenterpiece™ rendszer, amelyre már nagyon vártunk. Rendkívül leleményes megoldásról van szó ugyanis, amely megkönnyíti mind a kedvelt illatok használatát, mind a közöttük való váltást, így már a termékcsalád megjelenése óta vártunk arra, hogy nálunk is kaphatóvá váljon. A webáruházban már elérhetők néhány napja, így mi tesztelésnek vetettük alá őket, hogy a szokásos hétvégi bejegyzésben már beszámolhassunk Nektek a tapasztalatainkról.

A rendszer alapját a Scenterpiece™ viasztégely-melegítők képezik, amelyek lángmentes módon biztosítják a hozzájuk tartozó viasztégelyek melegítését. Fontos tudnivaló, hogy kizárólag a Scenterpiece™ tégelyekkel együtt használhatók, és a kialakításuknak köszönhetően kizárólag a melegítésre szolgáló mélyedés melegszik fel, a készülék külseje viszont szobahőmérsékletű marad. (Fontos megjegyeznünk, hogy a tégelyek is kizárólag a Scenterpiece™ viasztégely-melegítőkkel használhatók.) A működéshez a készülék hálózatra csatlakoztatására van szükség, és ekkor azonnal melegíteni is kezdi a viaszt. A tégely behelyezése előtt el kell távolítani a rajta lévő tetőt, hiszen a viaszban rejlő illatanyagok ily módon képesek felszabadulni. A tégely közepén kezd először megolvadni a viasz, és már ekkor elkezd szétterjedni a szobában a csodálatos illat, fél óra elteltével pedig már a nagyobb méretű helyiségek levegője is teljes egészében a választott kompozíciótól illatozik. Ha elértük a kívánt mértékű illatosítást, a készüléket a hálózatról leválasztva kapcsolhatjuk ki.

A tégelyek egyenként összesen 24 órányi illatosítást biztosítanak, így előfordulhat, hogy néhány használat után úgy érzi az ember, ideje lenne másik illatra váltani. Ekkor a tégely a szélénél megfogva, a viasz érintése nélkül egyszerűen eltávolítható a készülékből, és a helyére másik illatot helyezve máris megtörténhet az illatok közötti váltás. Zseniális megoldás, így remek befektetést jelent egy készülék megvásárlása. Különböző stílusú változatokban kaphatók, így könnyen kiválasztható egy-egy darab a hálószobába, a nappaliba vagy akár a konyhába, a 180 cm hosszú tápkábelnek köszönhetően pedig biztosan akad a közelben konnektor, amelyhez csatlakoztathatjuk őket. Modern otthonokba jó választás lehet a fekete és szürke változatban kapható Noah, a romantikus stílus kedvelőinek a Rosa és a Robyn, míg a Weave, az Elizabeth és az Iona érzésünk szerint mindkét lakberendezési stílushoz jól illeszkedik. Emellett bármilyen lakberendezési stílus esetében jó választás a Heather és a Lucy elnevezésű viasztégely-melegítő, hiszen letisztultságuknak köszönhetően többféle egyéb kiegészítőt melléjük helyezve az otthonunkhoz illővé alakíthatjuk őket.

Az illatok terén sem kell hiányt szenvedni, hiszen a jelenleg Scenterpiece™ formájában kapható 39 illat mellé a jövőben továbbiak is bevezetésre kerülnek, de már a mostani választékban is megtalálhatja bárki a kedvére valót. Fellelhetők közöttük klasszikus kedvencek, pl. a Black Cherry, a Clean Cotton és a Vanilla Cupcake, de akad közöttük jó néhány, karácsonyra is használható illat is, amilyen például az All Is Bright, a Christmas Cookie, a Christmas Eve és a Red Apple Wreath. Így tehát akár már most karácsonykor is kipróbálhatjátok ezt a remek kis rendszert, és a hangulatotoknak megfelelő egyszerűen válthattok a különböző kompozíciók között.

Reméljük, a Ti figyelmeteket is megragadta a Scenterpiece™ megoldás, hiszen mi már a rajongójává váltunk. A héten pedig kivételesen holnap is bejegyzéssel érkezünk majd, ugyanis a hónap illatainak leírását sem szerettük volna kihagyni, így reméljük, vasárnap is velünk tartotok majd itt, a blogon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése