2017. június 3., szombat

Júniusi akciós illatok – Egyptian Musk és Kilimanjaro Stars

A sok hűvös, borús nap után mostanra végre az időjárás is kezd igazán nyáriassá válni, így talán egyre többen szemezgetnek a nyári napokat és estéket megédesítő Yankee Candle illatok közül. A június havi akciónk éppen nekik kedvez, ugyanis mindkettő igazán Afrikát idéző illat: az Egyptian Musk már a nevében hordozza megnyugtató jellegét, hiszen többek között pézsmát tartalmaz, a Kilimanjaro Stars pedig friss és erőteljes aromáival teszi különlegessé a nyári éjszakákat. Mint mindig, a jelen bejegyzésben is könnyedén eljuthattok a termékoldalukra, ha a róluk szóló bekezdésben a nevükre kattintotok, úgyhogy lássuk is, melyikük milyen összetevőkkel csábít.


Az Egyptian Musk nevű illatunk 2015-ben került be a kínálatba, és azóta is töretlen a sikere, amit a webáruházunkban látható sok ötcsillagos értékelés is jól tükröz. Számos illatjegy alkotja, mégis tökéletesen harmonikus az összhatása, és sokak által kedvelhető aromáinak köszönhetően kezdőillatnak és ajándékként is ideális választás. A használata kezdetén bergamott nyitja a sort, amely az egyik legfanyarabb citrus, és mind a gyümölcs belsejében, mind a héjban lévő aromák igazán frissítően hatnak. A szívjegyben ezt követően virágos jegyek és édes aromák vegyülnek, ugyanis az afrodiziákumként is ismert ylang-ylang mellett lótuszszirmok, pacsuli és szegfűszeg illata vegyül benne. Ennek köszönhetően a nyári éjszakák meleg-virágos illata és a nappalok napfényes melegsége egyaránt jelen van benne, és egyrészt ez a melegséget sugárzó jelleg, másrészt némi fás fűszeresség is megjelenik az utolsóként kibontakozó alapjegyben: a pézsma, a vanília és a tonkabab a lágyan bársonyos jelleget hangsúlyozza, míg a cédrusfa a természet friss-fás jellegét csempészi ebbe az igazán harmonikus illatba. A cédrusról és a vaníliáról egyébként már részletesen is olvashattatok blogunkon, ezért figyelmetekbe ajánljuk az illatok világáról szóló bejegyzéssorozatunkat.


Szintén 2015-ben jelent meg a Kilimanjaro Stars, amely mind nevében, mind a viasz színében és a címkeképben nyári éjszakákat idéző. A csodás, éjkék színnek köszönhetően már megjelenésében is megnyugtató illatról van szó, amely a hűvös afrikai éjjeleken érezhető aromákat igyekszik visszaadni – mi úgy véljük, hogy nagy sikerrel. A fejjegyben a friss mandarin illata mellett jeges hűvösség és a hegyi levegő frissessége bontakozik ki, a használat kezdetén tehát leginkább egy kifinomult férfi parfümre emlékeztet az összhatás. A szívjegyben ezt követően friss boróka, mentalevelek és eukaliptusz egészíti ki az összhatást, igazán üdítő jelleget kölcsönözve az illatnak. Az alapjegyben a természet földes-friss jellegét hivatott hangsúlyozni mind a pacsuli, mind a fenyő, és a blogunk tapasztalt olvasói talán már az összetevők alapján is sejthetik, hogy ez esetben erőteljes, nagy tereket is könnyen betöltő illatról van szó. Ennek megfelelően kisebb szobák esetében bőven elegendő lehet mintagyertyát vagy kisméretű üveggyertyát beszerezni belőle, a közepes üveggyertya, a nagyméretű üveggyertya és a Tarts® mini viasz pedig nagyméretű helyiségeket és kisebb lakásokat is képes betölteni lenyűgöző illatával. Emellett jó hasznát vehetjük akkor, ha vendégeket várunk, és gyors megoldással szeretnénk frissé varázsolni az otthon levegőjét, mert ezen illat számára bizony ez sem jelent kihívást.


Az akciós illatokat ide kattintva érhetitek el webáruházunkban, és a megszokott módon 25%-os engedménnyel juthattok hozzájuk. Mi úgy érezzük, hogy a beszerzésükkel már valódi nyári illatokra tehettek szert, és akár régi nyaralási emlékek felidézéséhez, akár a jövőbeli nyaralásokra való készülődéshez is megfelelő választást jelentenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése